tabafbeeldingen-saers-brillenglazen

Brillenglazen voor iedereen


ls het gaat om brillenglazen geeft Saers Optiek in Middelharnis niet alleen advies op maat, maar hebben we ook brillenglazen die personaliseerbaar zijn en dus compleet op maat gemaakt worden voor uw ogen. Dat betekent meer kijkplezier voor u!

Het verschil tussen maatwerk en Maatwerk

Elk brillenglas wordt vergezeld van persoonlijk advies en vervolgens met zorg op maat geslepen voor het montuur van uw keuze. Toch is dat niet wat we bedoelen met een maatwerk brillenglas. Maatwerk brillenglazen worden volledig gepersonaliseerd, wat betekent dat ze worden aangepast aan uw ogen en uw kijkgedrag. Daardoor heeft u minder last van vertekening en haalt u het beste uit uw zicht.

Verschillende multifocaalglazen

Door innovaties op brillenglazengebied wordt steeds duidelijker dat een 'standaard' multifocaalglas voor iedereen niet de beste oplossing is. Een voorbeeld: meneer en mevrouw Jansen dragen allebei een multifocale bril. Meneer Jansen is chauffeur en zal dus vaak in de verte moeten kijken, mevrouw Jansen zit op kantoor en leest graag, waarbij ze vaak kijkt naar een object op een afstand tot 30 centimeter. In een 'standaard' multifocaalglas zijn de gebieden voor veraf, tussenafstand en dichtbij hetzelfde, ongeacht de persoon die de bril draagt. Bij een gepersonaliseerd glas zal bij meneer Jansen het vertegebied groter zijn en bij mevrouw Jansen het gebied voor dichtbij, zodat ze zonder moeite scherp kunnen zien op die afstanden. Door het brillenglas aan te passen aan de behoeften en het kijkgedrag van uw ogen, krijgt u een natuurlijker en ontspannen zicht. Aan de hand van uw wensen ontwerpen wij de perfecte brillenglazen voor u!

 Ons assortiment

Saers Optiek in Middelharnis werkt veel met HOYA brillenglazen, waaronder de MyStyle V+ multifocaalglazen en de WorkStyle V+, speciaal voor op kantoor. Door de hoge mate van personalisering went u snel aan uw nieuwe bril. Voor meer informatie en advies bent u altijd van harte welkom bij Saers Optiek in Middelharnis.

Kom langs


Lees meer over brillenglazen


Top