tabafbeeldingen-saers-kinderbrillen

Kinderbrillenhoek bij Saers Optiek in Middelharnis


Bij Saers Optiek in Middelharnis vindt u een uitgebriede kinderbrillenhoek gevuld met de nieuwste kindermonturen. De kinderbrillencollectie van Saers Optiek uit Middelharnis bevat onder andere monturen van de merken Tartine et Chocolat en New York Yankees.

Xander Hueskens, opticien bij Saers: ‘’Juist bij kinderen is goede oogzorg belangrijk. Een kind dat achterin de klas het bord niet kan lezen, heeft daar later nog steeds hinder van. Een goede bril kan een hoop schelen. We begrijpen dat het voor kinderen belangrijk is er leuk uit te zien, dus daar hebben we in onze collectie rekening mee gehouden’’.

All-in service

We begrijpen dat kinderen lekker willen spelen en daarbij niet op hun bril letten. Daarom bieden wij een all-in service: Voor slechts €279,-repareren we beschadigingen aan de bril gratis. Is de bril niet te repareren, dan zorgen we voor een nieuwe bril. Vooral voor ouders is dat een geruststelling. Zo kunnen kinderen lekker spelen en goed zien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hun bril.

 


Buitenspeelbril

Voor de kinderen die van buitenspelen houden hebben we nu een extra buitenspeelbril voor € 75 bij aankoop van een kinderbril. Deze bril is ook ideaal om mee te sporten.

U bent van harte welkom in onze winkel in Middelharnis voor vragen of om de nieuwe collectie kinderbrillen te bekijken.

Kom gezellig langs

Saers_kinderbrillen_naast

Lees meer over onze kinderbrillen


Top